Liderii USR Cluj-Napoca au lansat un atac dur la adresa administrației PNL-UDMR din Cluj-Napoca, în frunte cu primarul Emil Boc. Liderii USR critică lipsa locurilor din creșe.

”Lipsa de viziune și competența administrativă perpetuează o situație asupra căreia deja în primăvara acestui an am atras atenția. Lipsa locurilor în creșele clujene nu se baza pe o predicție abstractă, ci pe simplul fapt al calculului demografic local care de ani de zile ne oferă acest semnal și ne îndeamnă spre măsuri concrete în această direcție.
Este nevoie de curaj și gândire strategică să înfrunți problema comunității locale și să ieși din șablonul discursului populist unde elementul cheie se învârte în jurul lui “vom face, vom rezolva”. A venit momentul să facem pași concreți în această direcție, deoarece este clar că situația nu se va remedia sau rezolva de la sine. Soluțiile promise de primăria Cluj-Napoca nu au venit sau cel puțin nu au rezolvat situația în mod satisfăcător. Acest lucru însă nu trebuie să ne mire, promisiunile autorităților locale sunt identice în fiecare an…la fel ca soluțiile, și ele inexistente.
Acoperirea unei lipse de aproape 1000 de locuri în creșă deja nu se mai poate face apelând la retorică și la posibilitatea ca cetățeni orașului să nu observe goliciunea promisiunilor făcute”, afirmă liderii USR, într-un comunicat de presă.

Foto: ClujToday.ro

Articolul precedentCirculaţia trenurilor, afectată de către lucrările la infrastructura feroviară. Vezi care dintre trenurile ce trec prin Cluj sunt vizate
Articolul următorFinanţare europeană pentru modernizarea a două spitale din Cluj