Organizaţia locală USR Gherla a publicat pe pagina de Facebook o serie de imagini care arată starea deplorabilă a infrastucturii din cartierele Hășdate, Băiţa, Silivaș din Gherla.

Imaginile arată foarte clar starea precară nu doar a drumului, a rigolelor, a podețelor și a utilităților, dar și a Căminului Cultural sau a Școlii. De fapt, orice utilităti există aici, sunt aduse pe cheltuiala separată a cetățenilor și nu datorită Primariei.

Când observăm stâlpul lăsat în mijlocul scurgerii, podețele improvizate de oameni care au fost lăsaţi blocaţi în propriile curţi, gurile de canal la jumătate de metru mai jos de asfalt, sau gropile apărute la jumătate de an după lucrări, nu putem decât să tragem concluzia că lucrările s-au făcut în bătaie de joc.

Aşa ceva nu poate fi acceptat şi în niciun caz recepţionat de către primărie, ca lucrare executată corect! Este o bătaie de joc pe bani publici, care continuă de prea multă vreme.

În ceea ce priveşte Şcoala şi Căminul Cultural, suntem siguri că nici măcar nu au trecut prin gândul autorităţilor. Starea lor de degradare nu este recentă, ci denotă o ignorare completă.

Situația din Băița este valabilă și pentru celelalte localități și este la fel de dezastruoasă. Aceste cartiere-sate au fost asimilate zonei urbane ca să crească numarul populației îndeajuns pentru titulatura de Municipiu. Apoi au fost incadrate ca zone de categoria D (cea mai joasă) și ignorate complet atât de actuala administraţie cât şi de cele precedente.

În ele se merge doar în campanie electorală, dar nimeni nu îşi aduce amintite de promisiunile făcute, după vot. De fapt, nici macar nu sunt pomenite in Scrisoarea Primarului (https://bit.ly/2MQZ8f8 ), fapt care ne arata ca nu sunt luate in calcul deloc.

Băiţa, Silivaș și Hășdate trebuie să se gospodărească singure și trebuie să acceseze fonduri europene pentru dezvoltare!” se arata in postarea USR Gherla.

Articolul precedentFOTO | Poliţia Locală Cluj-Napoca la bilanţ: peste 61.000 de sesizări
Articolul următorFOTO | Accidente în Cluj: doi pietoni au fost loviţi pe trecere în cartierele Bună Ziua şi Dâmbul Rotund