Un accident de circulaţie a avut loc sâmbătă dimineaţa în jurul orei 6:30 pe DN1C în localitatea Buneşti.

Un tânăr din Dej a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu maşina pe plafon. Înainte de asta a lovit un alt autoturism şi a rupt doi stâlpi de electricitate, scrie Dejeanul.ro.

Accidentul a avut loc puţin după ora 6:30. Din primele informaţii, un şofer în vârstă de aproximativ 30 de ani din Dej se deplasa la volanul unui autoturism Audi pe direcţia Gherla – Dej. În localitatea Buneşti, şoferul care circulă în faţa lui, ar fi încetinit pentru a efectua un viraj la stânga, în curtea unei pensiuni.

Tânărul din Dej ar fi fost surprins de această manevră şi nu ar mai fi apucat să oprească la timp. Încercând să evite impactul pe partea stângă, a intrat în coliziune cu autoturismul care efectua deja virajul, a retezat doi stâlpi din beton care susţineau firele electrice, după care s-a răsturnat pe plafon în afară şoselei. Din fericire, acesta a reuşit să iasă singur din autoturism, scăpând cu răni uşoare.

În urma apelului la 112, la faţa locului s-au deplasat de urgenţă pompierii din Dej, cu o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD. Paramedicii l-au preluat pe şoferul autoturismului AUDI şi l-a transportat la spital pentru investigaţii medicale amănunţite.

Acesta le-ar fi explicat poliţiştilor că a fost surprins de manevră şoferului care circulă în faţa lui, deoarece nu ar fi semnalizat schimbarea direcţiei de mers. Acest lucru urmează să îl stabilească oamenii legii în urma cercetărilor efectuate la faţa locului.

La locul accidentului au intervenit şi cei de la firma de electricitate, pentru a remedia daunele produse de ruperea celor doi stâlpi de curent.

Articolul precedentFOTO | Peste 10.000 de clujeni au ieșit în stradă! Aceștia sunt solidari cu românii din Diaspora
Articolul următorFOTO | Accident în Dej. O mașină a rupt un stâlp, lângă gară