Un accident rutier a avut loc, în această după-masă, pe DN1C la intrare în Dej dinspre Cluj-Napoca.

Şoferul unui autoturism (martorii spun că era Peugeot) a intrat în depăşirea unei coloane de maşini, pe linie continuă, moment în care din sens opus s-a apropiat o maşină condusă regulamentar de un alt şofer.

Cel din urmă, a evitat la limită impactul cu maşina aflată în depăşire, însă a pierdut controlul volanului şi s-a izbit de un podeţ. În urma impactului, şoferul a fost rănit, iar maşina serios avariată.

Cu toate acestea, şoferul vinovat, cel care a efectuat depăşirea pe linia continuă, şi-a continuat drumul liniştit.

Imaginile video cu momentul respectiv au fost publicate pe Facebook, iar şoferul rănit a depus plângere la Poliţie. Urmează că oamenii legii să îl găsească pe cel care a produs accidentul rutier.

Poate imi da cineva vreo informatie cu privire la nenorocitul care a condus autoturismul marca Peugeot (nu sunt 100% sigur) si a efectuat manevra de depasire pe romaneste,pe “continuă”, la intrare in Dej dinspre Cluj-Napoca,in jurul orelor 16:00,iar cel de pe sensul opus a intrat intr-un cap de pod,facandu-si praf masina si in plus ranindu-se???Va rog frumos cat mai multe share-uri??????

Publicată de Adrian Hoza pe Luni, 14 ianuarie 2019

Articolul precedentPeste 400 de persoane au vizitat standul Universităţii Babeş-Bolyai în cele trei zile ale Târgului Internaţional Educatio desfăşurat, în perioada 10-12 ianuarie 2019, la Budapesta
Articolul următorPeste 730 de tone de material antiderapant folosite în intervențiile pe drumurile județene