Autostrada Sebeș-Turda are tot felul de piedici, iar una dintre cele mai mari era reprezentată de o casă aflată între pilonii unu pasaj rutier. Totuși, potrivit publicației Ziarul Unirea, constructorul autostrăzii a primit autorizație de demolare și a ras complet imobilul, astfel că lucrările la pod pot continua.

Potrivit Ziarul Unirea, casa de pe lotul I al Autostrăzii Sebeș-Turda, care bloca lucrările pe lotul 1 la un pod deoarece se afla chiar pe traseul viitorului drum de mare viteză, a fost demolată, recent, după ce a fost expropriată și s-a emis autorizația de demolare.

Antreprenorul general al lotului I de pe Autostrada Sebeș-Turda, Impresa Pizzarotti, a montat, săptămâna trecută, de jur-împrejurul casei, mai multe panouri antifonice, astfel încât construcția să poată fi demolată fără ca vecinii să fie deranjați de zgomote. Imobilul a fost demolat în această săptămână, la fața locului fiind mobilizate mai multe buldoexcavatoare.

Casa aflată pe culoarul autostrăzii, respectiv în cartierul albaiulian Oarda, fusese expropriată, fiind singura construcție de pe traseu care bloca lucrările. Deasupra ei și a drumului la care avea ieșire se va construi un pod.

Articolul precedentFOTO| Festivalul Untold a devenit partener „verde” al Parlamentului European
Articolul următorCurtea de Apel interzice Uber la Cluj. Decizia nu este definitivă