Scandal monstru în această dimineaţă în parcarea din faţa Spitalului Municipal Dej.

Un şofer care tocmai intenţiona să iasă din parcare a fost luat la bătaie de două femei şi un adolescent de etnie romă. Aceştia i-au spart şi geamul autoturismului, scrie Dejeanul.ro.

Conform şoferului agresat, totul a început atunci când a vrut să iasă din parcare, dar copiii care îi însoţeau pe cei trei, blocau ieşirea.

Conducătorul auto le-ar fi atras atenţia că şi-au lăsat copiii nesupravegheaţi şi că se plimba nestingheriţi printre maşini, încurcându-i pe şoferi.

Cele două femei şi adolescentul în vârstă de 14 ani care îi însoţeau pe copii au devenit recalcitranţi. Mai mult decât atât, băiatul de 14 ani a spart cu pumnul un geam al autoturismului şi l-a lovit pe şofer în faţă. Acesta a sunat la 112, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie.

Până la sosirea oamenilor legii, romii au încercat să fugă, dar au fost găsiţi la o stradă distanţă. Când şi-a văzut băiatul luat de poliţie dar şi atunci când a observat că este filmată, mama adolescentului a devenit violentă, motiv pentru care a fost sancţionata contravenţional cu 1500 de lei pentru fapte antisociale.

Minorul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, iar pe numele acestuia a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru distrugere.

Momentul în care şoferul este agresat:

Articolul precedentVIDEO | Cum s-a pregătit o femeie să fure un telefon uitat pe o masă în centrul orașului Gherla
Articolul următorVIDEO | Acţiune a poliţiştilor la Dej! 5 persoane au fost ridicate de oamenii legii