Polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice, uz de armă fără drept și distrugere.

În fapt, cercetările au fost demarate la data de 22 august, în urma unei sesizări privind o stare conflictuală care ar fi avut loc în localitatea Mihai Viteazu, în jurul orei 22.20, între mai multe persoane.

La locul sesizat s-a deplasat o echipă operativă, rezultând în urma verificărilor preliminare efectuate faptul că pe fondul unor disensiuni anterioare care urmează a fi stabilite în cadrul anchetei, persoanele care se deplasau cu două autoturisme pe raza localității s-ar fi agresat fizic, având asupra loc obiecte tăietoare și contondente, fiind totodată avariate părți componente ale uneia dintre mașini.

De asemenea, în timpul scandalului ar fi fost utilizat un pistol neletal cu bile de  cauciuc.

În cursul dimineții de azi, 26 august, polițiștii au efectuat trei percheziții domiciliare în localitatea Mihai Viteazu și în municipiul Turda, la locuințele unor bărbați cu vârste cuprinse între 32 și 36 de ani.

În baza probatoriului administrat, cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda continuă cercetările în vederea documentării tuturor aspectelor sesizate și stabilirea răspunderii judiciare.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentBilanț coronavirus 26 august: 953 de cazuri noi
Articolul următorAPIA efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor