La data de 2 februarie, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Luna au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat întreține raporturi  sexuale cu cățelușa pe care o deține.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat persoana reclamată, stabilind că este un bărbat în vârstă de 59 de ani, din comuna Luna. A fost solicitat un echipaj medical la fața locului pentru consult de specialitate, stabilindu-se că bărbatul se află sub influența băuturilor alcoolice și că nu necesită internare.

Investigațiile au fost continuate de către polițiști pentru stabilirea veridicității celor semnalate; astfel, la data de 4 februarie, a fost dispusă printr-o ordonanță examinarea cățelușei deținute de către bărbat. 

Polițiștii, însoțiți de reprezentantul teritorial al DSVSA Cluj și de un reprezentant din partea primăriei, s-au deplasat la domiciliul bărbatului și au ridicat patrupedul pentru continuarea verificărilor.

În prezent, cățelușa a fost plasată la un adăpost din Turda.

În cauză se continuă cercetările, polițiștii demarând cercetări pentru comiterea infracțiunii de ,,rănirea sau schingiuirea animalelor”, faptă prevăzută de Legea nr.205/2004.

Publicată de Kola Kariola pe Miercuri, 5 februarie 2020

Imagine

Articolul precedentNinsori și viscol în aproape toată țara începând din această dimineată
Articolul următorUPDATE 2: Accident grav pe DN 17, în Beclean! Victima, un bărbat de 50 de ani, a decedat