A fost cod portocaliu de ploi la Cluj și în municipiu nu a fost nevoie de mai mult de 30 de minute de furtună până ca întreg orașul să devină o mică Veneție. Mai multe străzi au fost inundat, circulația a fost blocată prin pasajele rutiere în timp ce subsolurile de blocuri au devenit adevărate acvarii.

Imaginile surprinse de clujeni sunt grăitoare: pe unele străzi, apa avea o adâncime de peste de centimetri. Din fericire, dincolo de aglomerație și pagube minore, furtuna nu a adus și alte probleme.

#minunatulcluj2018

Publicată de Liviu Gudor pe 21 Iunie 2018

Șase autospeciale din cadrul au acționat, pe timpul după-amiezii de joi 21 iunie a.c., în municipiul Cluj-Napoca și comuna Florești pentru scoaterea apei din curți și subsoluri în care s-a acumulat apă ca urmare a precipitațiilor abundente.
„26 de pompieri din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Cluj-Napoca au acționat cu șase autospeciale pentru a scoate apa din peste cinci subsoluri, din imobile situate străzile Nicolae Cristea, Cardinal Iuliu Hossu, Mihai Eminescu, Gruia, Clinicilor, Izlazului. De asemenea, un echipaj de pompieri a intervenit, alături de personalul din Serviciul Spații Verzi al Primăriei Cluj-Napoca și o echipă a unui furnizor de energie electrică pentru înlăturarea unui arbore căzut peste mai multe autoturisme parcate și cabluri electrice doborâte” se arată într-un comunicat al ISU
Articolul precedentFOTO | Tentativă de jaf la o bancă din cartierul clujean Mărăști
Articolul următorPrimele imagini VIDEO cu tentativa de jaf armat de la CEC Bank