Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj-Napoca au depistat un cetățean columbian care intenționa să introducă în România aproximativ 7 grame marijuana, ascunse în bagajul personal.

La data de 31 iulie 2018, în jurul orei 03.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Cluj-Napoca, s-a prezentat pentru a intra în țară, călătorind din direcția Malaga (Spania), cetățeanul columbian C.V., în vârstă de 41 ani.

Acționând în baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra bagajelor bărbatului, ocazie cu care au descoperit, într-un buzunar al rucsacului pe care acesta îl avea asupra sa, o cutie din lemn, ce conținea o substanță vegetală de culoare verde, având greutatea de aproximativ 7 grame, despre care persoana în cauză a declarat că este marijuana.

În cadrul cercetărilor preliminare, bărbatul a declarat că venea în țara noastră pentru a participa la un festival, iar substanța descoperită de către polițiștii de frontieră era pentru consum propriu.

Substanța vegetală urmează să fie transmisă spre expertizare, iar cercetările în cauză vor fi continuate de către un procuror din cadrul DIICOT.

Articolul precedentParcul Natural Apuseni, gazda ediției a treia a Smida Jazz Festival
Articolul următorMăsuri de siguranţă la UNTOLD! Peste 1200 de jandarmi, poliţişti, pompieri vor fi prezenţi în perimetrul festivalului