„The Before Movie” prezintă în 18 minute drumul pe care îl parcurce zona Castelului Banffy din Bonțida de la stadiul de semi-ruină turistică, la gazdă pentru zeci de mii de fani ai muzicii electronice.

„Este o alte cale prin care puteți să înțelegeți mai bine tot efortul depus la fiecare ediție de a construi de la 0 infrastructura pe care Electric Castle o presupune. Suntem siguri că vă va ajuta să priviți cu alți ochi festivalul când veți păși pe poarta lui peste câteva săptămâni”, spune reprezentanții festivalului.

Electric Castle pregătește pentru cea de-a 6a ediție prima scenă 100% eco într-un festival de muzică din România, acces gratuit pentru cei care pedalează înspre Bonțida și multe alte inițiative menite să protejeze mediul, inclusiv interzicerea folosirii paielor de plastic în festival. Ne dorim, astfel, să convingem cât mai mulți tineri de alternativele prietenoase cu mediul pe care le pot adopta nu doar în timpul festivalului, ci și pe termen lung.

Pe lista artiștilor care vin în acest an la Electric Castle se regăsesc Jessie J, Excision, Mura Mass, Subcarpați, Petre Inspirescu, Otherside și Vița de Vie, Raresh, OCS, Vunk, Kryptonite Sparks și Clas.

Articolul precedentO profesoară din Cluj, singura din România care a participat la un training NASA
Articolul următorCJ Cluj a alocat 4 milioane de lei pentru reabilitarea a 32 de kilometri de drumuri