Două autospeciale pentru stins incendii, din cadrul ISU Cluj și una din cadrul SVSU Bonțida, au intervenit seara trecută pentru a lichida flăcările care au cuprins două autobasculante ce staționau într-o parcare amenajată din localitatea Răscruci.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 20.50, iar în momentul sosirii acestora la fața locului, focul cuprinsese în totalitate două autobasculante și era pe punctul de a se propaga la o autoutilitară ce era parcată în apropiere.

Operațiunile pentru stingerea incendiului au durat mai bine de o oră, fiind limitată extinderea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. Ulterior au fost desfășurate acțiuni pentru înlăturarea efectelor negative ale incendiului.

Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, iar cercetările preliminare au dus la concluzia că totul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a unuia dintre autovehicule„, a transmis ISU Cluj.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentSorin Cîmpeanu la Realitatea Plus: Sunt sute de mii de elevi care au rămas în urmă din cauza școlii online
Articolul următorPărinții pot participa la serbările de sfârșit de an școlar dacă sunt vaccinați