Gheorghe Hagi a reușit să marcheze un gol în meciul demonstrativ dintre Generația de Aur a României și Legendele Barcelonei, însă reușita lui a venit după ce a trecut în tabără catalană. Hagi a mărturisit că cei peste 25.000 de fani prezenți la meci l-au făcut să se simtă foarte bine și a atras atenția asupra faptului că pentru o națională competitivă „trebuie să începem să muncim”.

„A fost o seară frumoasă. Suntem bucuroși și fericiți că am putut face față. Ați văzut și dumneavoatră că e din ce mai greu pentru că anii treci, dar plăcerea a rămas. Mulțumim publicului care a făcut ca această seară să fie frumoasă. Am jucat un meci, dar avem o vârstă. Am încercat să facem fiecare cât putem. Publicul însă a umplut stadionul. M-am simțit foarte bine. Cu toții ne dorim o echipă națională mai competitivă. Trebuie să începem să muncim. Încerc să fac asta de câțiva ani. M-am înhămat la o muncă extraordinară”, a spus fostul decar al tricolorilor.

Hagi a vorbit și despre echipa de club pe care o manageriază, el explicând faptul că jucătorii său au început deja pregătirea pentru noul sezon.

„Am început pregătirea și ieri am avut dea antrenamente. Încercăm să ne completăm lotul și să facem o echipă competitivă. O luăm de la zero. Au fost trei ani frumoși, dar acum muncim pentru o altă echipă frumoasă”.

Cu privire la Campionatul Mondial din Rusia, Gică Hagi a declarat că mizează pe Spania pentru câștigarea trofeului suprem.

„Sunt echipe experimentate, care au jucători cu multe meciuri, cum e cazul Spaniei și Germaniei. Sunt puternice. Sunt și echipe tinere, frumoase, cu jucători  talentați. Argentina și Portugalia au cei mai buni jucători din lume. Vom vedea. Eu rămân consecvent cu Spania”.

 

Articolul precedentVIDEO | Pericol în Dej! O casă abandonată s-a prăbuşit pe trotuar
Articolul următorCosmin Contra: „Avem foarte puțini jucători care joacă la echipe de top și asta se cam vede”