Trei persoane au fost murit într-un accident rutier produs în această dimineață, în jurul orei 07.30, pe centura rutieră Vâlcele – Apahida din județul Cluj.

Traficul rutier are loc cu dificultate.

La fața locului au intervenit echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță și al SMURD. Intervenția este în plină desfășurare.

„Un conducator auto de 20 de ani, din comuna Moldovenesti, in timp ce se deplasa pe Varianta Ocotitoare Cluj Est ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a patruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune un un ansamblu de vehicule  format din cap tractor cu semiremorca.
In urma impactului a rezultat decesul a 3 persone, toate din autovehicul”, a transmis IPJ Cluj.

„O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a gestiona situația de urgență produsă ca urmare a accidentului produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida (km 9).

Pompierii au găsit un ansamblu de autovehicule și un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat în afara părții carosabile și ocupanții blocați în acesta.

Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanți, un bărbat și o femeie de cca 40 de ani, și au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, inițial, a părut că are semnale vitale.

Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că și aceasta era decedată”, a transmis ISU Cluj.

Imagine

 

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 13. Nu mai faci gospodină din politician
Articolul următorFOTO | Grav accident în Jucu de Sus! Trei bărbaţi se află în stare gravă la spital