Un grav accident rutier a avut loc, în urmă cu puţin timp, pe autostrada A3 la KM 31 spre Turda.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Turda al autostrăzii A3 Gilău – Turda, la kilometrul 32, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un tir şi un microbuz. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat pe carosabil. Circulaţia rutieră este oprită.

Este vorba de un accident rutier care a avut ca urmare răsturnarea unui micorbuz cu mai mulți pasageriIntervin la locul evenimentului două autospeciale de descarcerare, două echipaje SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi două echipaje SAJ. Cinci persoane au primit îngrijiri medicale până în acest moment.

Situația persoanelor care au primit asistență medicală de urgență este următoarea:

Din fericire nu sunt persoane care să-și fi pierdut viața ca urmare a acestui eveniment, având în vedere că accidentul a produs a generat un impact puternic asupra vehiculului în care se aflau persoanele rănite.

Toate victimele sunt conștiente și vor fi transportate la spital.

O persoană a rămas blocată în microbuz și a fost scoasă de pompieri prin parbrizul autoutilitarei. Alte trei persoane au fost ajutate să iasă din vehicul până la sosirea echipelor de intervenție

Nu au fost alte pericole legate de acest eveniment” a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.

Publicată de Iosif Stefan Haidu pe Luni, 4 februarie 2019

Articolul precedentO femeie a ajuns la spital după ce i s-a făcut rău la biserică din cauza mirosului de tămâie
Articolul următorFOTO | Accident în Bobâlna! Un bărbat a ajuns la spital