Un incendiu a izbucnit, joi seară, la un depozit de produse alimentare situat în munipiul Cluj-Napoca, iar pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj, incendiul se manifesta la o hală, de aproximativ 300 de metri pătraţi, de pe bulevardul Muncii din Cluj-Napoca, unde este un depozit de produse alimentare.

„La ora 20:07, ISU Cluj a fost alertat prin apel unic 112 pentru a interveni la stingerea unui incendiu care se manifesta la o hala-depozit in localitatea Cluj-Napoca, Bulevardul Muncii. La intervenție au participat 3 autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor. A ars hala de aproximativ 300 no în care erau depozitate produse alimentare, bidoane de vopsea, un stivuitor și câteva butelii de gaz.

La sosirea colegilor hala ardea generalizat iar la scurt timp au explodat 2 butelii.

Nu au fost victime , doar pagube materiale. La această intervenție a  participat 1 ofițer și 15 subofițeri.Incendiul este localizat și se lucrează la lichidarea ultimelor focare. Cauza probabilă va fi stabilită mâine deoarece condițiile de vizibilitate noapte nu permit evidențierea unor detalii, probabil relevante„, a transmis ISU Cluj.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Primul jurnalist acoperit care rupe tăcerea. Mărturii din interiorul celebrei „Doi și-un sfert”
Articolul următor7 persoane au fost reținute după perchezițiile de ieri!