O situație incredibilă s-a consemnat vineri pe un drum din județul Cluj, în zona localității Vlădeasa. O ambulanță care ducea un pacient către o unitate spitalicească a fost blocată timp de o oră pe un drum închis ad-hoc de către o firmă ce repara carosabilul.

Din fericire, pacientul nu a avut de suferit, dar deputatul USR Emanuel Ungureanu spune că va cere o anchetă.

Într-un video postat pe pagina deputatului USR de Cluj, Emanuel Ungureanu, se poate observa cum mașina echipei de lucrări blochează carosabilul. Potrivit martorilor, ambulanțe venise la intervenție chiar pe acel drum, dar la întoarcere s-a trezit blocată.

Publicată de Deputat Emanuel Ungureanu pe 1 Iunie 2018

„Cei de la firma de reparatii drumuri au lasat masina parcata de-a latul drumului, au pus o banda de semnalizare si un semn de ocolire pe un drum impracticabil, iar ei se aflau la mai mult de 3 km distanta. Soferul de pe Ambulanța cu pacient inauntru a sunat la 112 sa anunte ca drumul e blocat de acea masina. De la acel moment a trecut mai mult de o ora pana a venit nesimtitul acela sa mute masina. Cand am urcat, nimeni nu anuntat ca vor inchide drumul. Soferul Ambulantei ne-a povestit ca s-au intalnit la urcare cu cei de la firma care asfalteaza si nici lor nu li s-a spus ca vor inchide drumul. In intervalul de asteptare, soferul ambulantei a pornit de mai multe ori sirenele in speranta ca va fi auzit de cei de la firma care asfalta, dar, degeaba”, a spus un martor ocular.

Articolul precedentNicole Cherry, Elena Gheorghe şi Direcţia 5 vor concerta în cadrul Zilelor Municipiului Gherla
Articolul următorTIFF| Filmul „Moștenitoarele” câștigă Trofeul Transilvania