Polițiștii clujeni au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unui furt dintr-o sală de jocuri.

Pentru probarea activității infracționale a bărbatului, în  această dimineață au fost efectuate percheziții domiciliare.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și al luptătorilor de acțiuni speciale, au efectuat două percheziții domiciliare pentru documentarea activității infracționale a unui bărbat, de 37 de ani, care locuiește în Cluj-Napoca.

Perchezițiile au fost efectuate pe raza localității Cluj-Napoca și a comunei Baciu. În urma acestora, au fost ridicate înscrisuri și alte bunuri, pentru probarea activității infracționale.

Conform investigațiilor efectuate, la data de 4 februarie, în jurul orei 03:30, bărbatul, având fața acoperită cu o cagulă, ar fi intrat într-o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, iar din interior ar fi sustras peste 10.000 de lei.

Având în vedere probatoriul administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, urmând a fi prezentat magsitraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii de investigații criminale, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea unității de parchet competente.

Articolul precedentFOTO | Poliția Huedin a confiscat material lemnos de peste 7.400 de lei
Articolul următorFOTO | Accident în Jucu! Un şofer beat şi fără permis a lovit în plin o căruţă trasă de cal