Semaforul amplasat e Podul Porțelanului de către Primăria Cluj-Napoca este inutil. O dovedește un video postat de un șofer. Nimeni nu respectă culorile.

Semaforul a fost montat în urmă cu o săptămână, iar municipalitatea a instituit câteva modificări pentru fluidizarea circulaţiei în zonă.  

„Semafor pus degeaba nu îl respectă nimeni!!”, a scris Goron Daniel pe grupul Info Trafic, jud. Cluj, postând şi un video cu o coloană de maşini care trece pe roşu, în timp ce autovehiculele cu verde la semafor stau şi aşteaptă.

Podul Porţelanului va fi reconstruit

Potrivit ziuadecj.ro, podul Porţelanului va fi nou, construit în amonte de actualul podeţ cu o singură bandă, pe care se circulă alternativ. Noua trecere peste Someş va avea o bandă pe sens, trotuar şi pistă de biciclete, în timp ce actualul pod va rămâne pietonal.

Proiectul este avansat: se licitează deja execuţia lucrărilor. Reprezentanţii Sistemului Electronic de Achiziţii Publice (SEAP) au cerut o serie de clarificări şi urmează să publice anunţul pe site în această săptămână. Costul lucrărilor este estimat la 5,3 milioane de lei.

Articolul precedentVIDEO. Accident cumplit în Ungaria. MAE: Nouă români și-au pierdut viața
Articolul următorTIFF 2018: Filme românești cu intrare liberă