CFR Cluj s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasare la Sepsi Sfântu Gheorghe, în etapa cu numărul 28 din Liga 1  scrie Digisport.

Mario Camora a deschis scorul în minutul 5 cu o execuție de mare excepție. Fundașul ardelenilor a șutat puternic din afara careului și a direcționat balonul direct în vinclul porții lui Niczuly.

În minutul 7, Ștefănescu a centrat periculos la prima bară, dar Hindrich a reușit să rețină balonul. Același Ștefănescu a executat foarte bine o lovitură de la colțul terenului în minutul 23, iar Dumitrescu a reluat periculos cu capul, dar Hindrich a avut din nou o intervenție foarte bună.

Sepsi putea egala în minutul 29, când, după o eroare a lui Graovac, Ștefănescu a preluat balonul și a pornit spre poarta lui Hindrich, a șutat, dar balonul a trecut puțin pe lângă poartă.

Covăsnenii puteau egala și după pauză. În minutul 53, Păun a centrat foarte bine în careu, Ashkovski a trimis cu capul, dar Manea a reușit să respingă. Ștefănescu i-a pasat lui Aganovic în interiorul careului în minutul 58, dar acesta a fost blocat de Graovac, iar balonul a ieșit în afara terenului.

Deac putea face 2-0 în minutul 61, când a executat foarte bine o lovitură liberă, iar balonul a trecut milimetric pe lângă poarta lui Niczuly.

Câteva minute mai târziu, Eder Gonzalez i-a oferit o pasă foarte bună lui Dumitrescu care a avansat spre poartă. Acesta i-a pasat în lateral lui Ștefănescu care a finalizat puțin pe lângă poartă.

Golul decisiv a venit în minutul 84 și i-a aparținut lui Debeljuh care a scăpat de marcaj la o lovitură de la colțul terenului și a trimis cu genunchiul în poarta lui Niczuly.

În clasamentul din Liga 1, CFR Cluj s-a distanțat în vârful clasamentului, la 11 puncte de FCSB, în timp ce Sepsi ocupă locul 10, cu 33 de puncte.

Rezumatul video al meciului, AICI

Articolul precedentBilanț coronavirus 27 februarie: 4.247 cazuri noi și 59 decese
Articolul următorPreședintele Ucrainei a anunțat înființarea unei legiuni străine internaționale: Voluntarii care vor să lupte împotriva Rusiei o pot face