Vremea în data de 6 octombrie se încălzește ușor.

Astăzi vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi faţă de ieri, astfel că în cea mai mare parte a ţării, valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat, izolat cu uşoare intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 şi 24 de grade, iar dimineaţa, pe arii restrânse, mai ales în Transilvania se va semnala ceaţă.

În București vremea va fi frumoasă şi normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla dela slab până la moderat. Temperatura maximă, la amiază, se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

La munte vremea se va încălzi faţă de ieri. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară şi noaptea în Carpaţii Orientali unde, izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări uşoare la altitudini mari şi în zona Carpaţilor de Curbură. Valorile termice vor fi ușor mai ridicate față de ieri și vom avea 15 grade la Predeal, 16 la Semenic și Stâna de Vale, iar la Sinaia și Păltiniș maxima ajunge la 17 grade. 

Articolul precedentVasile Dîncu: „România nu este o mare putere militară, nu poate deține armament nuclear. Suntem un pol militar zonal”
Articolul următorAtenţie la tentativele de fraudă cu facturi!