Peste 250 de elevi din mai multe județe ale Transilvaniei vor putea experimenta viața de student la Universitatea Babeș-Bolyai în cadrul Weekend-ului lung pentru liceeni organizat în perioada 20-23 septembrie 2018.

Programul le este destinat liceenilor cu rezultate bune la învățătură și are menirea de a le oferi acestora un prim contact cu mediul universitar, cu viața de student, dar și cu oferta educațională a UBB. 

În cadrul acestui program ne dorim să le oferim o mostră de <<student la UBB>>  în special elevilor din mediul ruralafirmă inițiatorii programului.

Liceenii participanți vor fi cazați într-unul dintre căminele Universității Babeș-Bolyai și vor participa la cursuri și seminarii interactive susținute de cadrele didactice ale UBB. 

Weekend-ul lung pentru liceeni face parte dintr-o serie de activități educative și interactive dedicate elevilor și organizate,în perioada septembrie–noiembrie 2018, în cadrul proiectului intitulat Optimizarea accesului și integrării tinerilor în mediul academic și pe piața muncii–SuccesUBBfinanţat din Fondul de Dezvoltare Instituţională destinat universităţilor de stat – FDI 2018.

Articolul precedentConcert Lenny Kravitz la Cluj! Au fost puse în vânzare biletele
Articolul următorUltramaratonistul Tibi Ușeriu, la Apuseni Ultra Race