Sâmbătă dimineața, în jurul orei 5.00, pompierii clujeni au primit un apel pentru o intervenție la un accident mai puțin obișnuit, pe Autostrada Transilvania la kilometrul 16.

Un bărbat de 44 de ani din Oradea a căzut între sensurile de mers A3, de pe un pod, de la o înălțime de circa 12 metri, în apropierea localității Săndulești, pe sensul de mers dinspre Turda spre Gilău, scrie Ziar de Cluj.

Din păcate, bărbatul nu a supraviețuit

Bărbatului i se stricase autoturismul pe timpul nopții, a solicitat asistență, iar în momentul în care soseau echipajele de specialitate a vrut să treacă de pe un sens pe altul, fără să realizeze că există un gol între cele două sensuri de mers. Autoturismul i s-a defectat pe podul de la km 16.

A fost realizat accesul la victimă de către echipajul SMURD pe o porțiune de circa 300 metri de teren accidentat, în toiul nopții, pentru a fi efectuate manevre de resuscitare, însă a fost declarat decesul bărbatului”, a declarat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Articolul precedentCentrul Român de Studii Avansate în Securitate Informatică, înființat de UBB și UTCN
Articolul următorClujul, printre orașele cu participanți la NASA Space Apps Challenge