În perioada 29 iunie – 3 iulie 2018 se desfășoară etapa de admitere în învățământul liceal de stat pentru candidații din seria curentă și pentru cei din seriile anterioare care nu îndeplinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2018-2019.

În perioada 29 iunie -3 iulie 2018 se face completarea opțiunilor în fișele de înscriere de către absolvenții clasei a VIII-a și de către părinții acestora, asistați de către diriginții claselor a VIII-a. De asemenea, acesta este intervalul în care se face și completarea opțiunilor în fișele de înscriere de către absolvenții clasei a VIII-a care doresc să participe la admitere în alt județ.

În intervalul 30 iunie-4 iulie 2018 se va face verificarea de către părinți și candidați a fișelor editate de calculator, corectarea greșelilor în baza de date computerizată și listarea fișelor corectate din calculator, operațiuni ce se vor realiza utilizând aplicația informatică centralizată.

9 iulie 2018 este ziua în care se va face repartizarea computerizată în învățământul liceal de stat a absolvenților clasei a VIII-a care nu îndeplinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar și apoi se va trece la afișarea la unitățile de învățământ gimnazial a listei cu locurile rămase neocupate în unitățile de învățământ liceal de stat din județ.

În perioada 10-13 iulie 2018 se vor depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care candidații au fost repartizați.

Articolul precedentSe redeschide piaţa volantă din cartierul Grigorescu
Articolul următorProiect de lege depus la Senat pentru a opri declinul demografic