Poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au desfăşurat activităţi de informare şi prevenire a victimizării tinerilor, la Liceul Teoretic „Ana Ipătescu” Gherla.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul Campaniei MAI mulți împreună pentru tine” în colaborare cu specialiştii din cadrul Agenţiei Naţionale Antidrog – Centrul de Evaluare, Prevenire şi Consiliere Antidrog Cluj şi jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi „Ştefan Cicio Pop” Cluj-Napoca.

La activităţi au participat 85 de elevi, care au primit informaţii despre riscurile consumului de droguri, alcool sau tutun.

La aceeaşi dată, poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Cluj au desfăşurat două activităţi de informare și prevenire la Liceul Tehnologic Special pentru Deficienți de Auz Cluj-Napoca, la care  au participat 62 elevi din clasele a V-XII, însoţiţi de 8 cadre didactice.

Elevii au primit informaţii despre bullying şi violenţă și despre riscurile la care se expun prin implicare în astfel de comportamente.

Articolul precedentUBB este parte a proiectului de Universitate Europeană InclusU (FOTO)
Articolul următorDEJ: Alianţa 2020 USR PLUS strânge semnături pentru alegerile europarlamentare