Livada

Poliţiştii de  structurilor de ordine publică şi  poliţie rutieră au organizat şi desfăşurat la Cluj-Napoca o acţiune de  asigurare şi menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică.

În noaptea de 11/12 ianuarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, structurile de ordine publică şi poliţie rutieră au acţionat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Cluj-Napoca. Scopul acţiunii a fost acela de prevenire a accidentelor pe sectoarele de drum cu risc rutier ridicat.

Polițiștii au acţionat cu precădere pe arterele rutiere principale, respectiv Calea Dorobanților, Piața Unirii, B-dul 21 Decembrie 1989, str. Nicolae Titulescu, Calea Mănăștur, Calea Florești, intersecția str. Octavian Goga cu str. General Eremia Grigorescu, str. Observatorului și str. Traian Vuia

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost legitimate 42 de persoane şi au fost verificate 35 de autovehicule. Pentru abaterile de la legislaţia în vigoare, poliţiştii au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale conform OUG 195/2002 şi au reţinut 1 certificat de înmatriculare.

De asemenea au fost aplicate 6 sancţiuni contraveţionale pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 Republicată.

Articolul precedentLa nivelul județului Cluj nu există drumuri județene închise sau blocate traficului rutier
Articolul următorPreședintele PNL Cluj a solicitat public demisia miniștrilor de la Sănătate și Fonduri Europene: „Suntem în faţa unei minciuni inadmisibile la nivel guvernamental”