sursa foto: ginabutiuc.ro

Designerul vestimentar clujean și consultantul de imagine Gina Butiuc, alături de psihologul clinician si psihoterapeutul Cerasela Liber, organizeaza miercuri, 6 martie 2019, incepand cu ora 18.00, evenimentul “Feminitate si Feminism” – atelier de atitudine si stil, eveniment ce se va desfasura la Bastionul Croitorilor, Cluj-Napoca, str. Baba Novac nr. 2.

Conceptul evenimentului este construit in jurul ideii de armonizare a principiilor promovate de miscarea feminista cu ceea ce feminitatea inca reprezinta. Evenimentul este cu si despre femei, insa, sunt asteptati sa participe si barbatii.

Cu o experienta de 15 ani in realizarea articolelor vesimentare personalizate, Atelierul Gina Butiuc este optiunea pentru toti cei care doresc un produs exclusivist, realizat special pentru ei.

Gina Butiuc abordeaza cu aceeasi usurinta design-ul pieselor vestimentare pentru femei si barbati, relaxare ce deriva din stapanirea in profunzime a detaliilor de croi si a tehnicilor de realizare a costumului.

Construit pe tipare clasice, taieturi riguroase si combinatii cromatice surprinzatoare, stilul Gina Butiuc este centrat pe omul caruia ii este destinat costumul, pe pricipiul conform caruia haina trebuie sa fie o extensie a persoanei careia ii este destinata.

Creatiile Gina Butiuc aduc in prim-plan linii curate, texturi lejere ce pun in evidenta corpul uman, intr-o cromatica luminoasa si detalii de structura fara echivoc.

Articolul precedentMartirii din temnițele comuniste, comemorați în 9 martie
Articolul următorReuniune pe tema viticulturii inteligente, la USAMV Cluj