Polițiștii clujeni au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr de 25 de ani, din orașul Petrila, județul Hunedoara, cercetat sub aspectul săvârșirii  infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.

În cursul aceleiași zile, cu sprijinul polițiștilor Biroului de Investigații Criminale Hunedoara, a fost pus în executare un mandat de percheziție în municipiul Hunedoara, fiind indentificate și ridicate probe și mijloace de probă utile cauzei.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada septembrie 2019 – octombrie 2020, respectiv septembrie-octombrie 2021, bărbatul ar fi indus în eroare 11 persoane, prin intermediul unor anunțuri postate în mediul online, referitoare la închirierea unor apartamente situate în municipiul Cluj-Napoca, primind de la acestea sume cuprinse între 400 și 3.300 de lei, cu titlu de avans și garanție.

În total, prejudiciul cauzat a fost evaluat la aproximativ 23.000 de lei.

În urma probatoriului administrat, la data de 7 martie a.c., față de acesta s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, în urma prezentării magistraților, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentCopii folosiţi la cerşit de către două tinere din Sălaj! Poliţiştii din Dej le-au făcut dosar penal
Articolul următorFC Hermannstadt a fost învinsă de Universitatea Cluj