După ce au fost acordate studenţilor UBB şi UTCN, cardurile de transport contactless se vor elibera, în perioada 18.06.2019 – 06.07.2019 şi pentru studenţii Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Cluj-Napoca.

Cardurile de transport contactless încărcate cu abonamente gratuite si cu reducere, se vor acorda studenţilor UMF, cu exceptia celor în an terminal care pot solicita abonamentul pe card sau pe suport de hartie.

Potrivit reprezentanţilor CTP, avantajele acestei măsuri constau în faptul că abonamentele gratuite încărcate pe cardul contactless nu vor mai trebui actualizate in fiecare lună, eliminand astfel necesitatea prezentarii lunare la punctele de vanzare. Abonamentele se actualizează la începutul fiecarui an universitar. Astfel, studentii care au ridicat cardul contactless sunt rugaţi să îl pastreze şi să iîl prezinte în luna Octombrie 2019 la Centrele de vânzare carduri, pentru reîncarcare.

 

Pentru abonamentele gratuite, costul primului card emis este suportat de CTP Cluj-Napoca. Pentru abonamentele cu reducere se achita cardul contactless în valoare de 5,50 lei. Valabilitatea suportului de plastic este de 3 ani.

 

 

 

Articolul precedentAflă ce spitale vor asigura permanenţa în mini vacanţa de Rusalii
Articolul următorCanicula îşi intră în drepturi, weekendul acesta, la Cluj