În mini vacanţa de Rusalii serviciul de permanenţă medicală va fi asigurat de mai multe secţii ale instituţiilor de profil.

Astfel, în cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii vor funcționa, în intervalul 14 – 17 iunie 2019, secțiile clinice Pediatrie I, II și III, Chirurgie și Ortopedie Pediatrică, ATI, Psihiatrie Pediatrică, Neurologie Pediatrică, Neonatologie Prematuri, precum și Laboratorul Radiologie și Imagistică Medicală și Unitatea de Primire a Urgențelor. De asemenea, părinților clujeni li se reamintește posibilitatea de a apela oricând, în regim non-stop, serviciul gratuit de sfat medical prin telefon ALOPEDI 0364 – 917.

Începând cu ziua de vineri, 14 iunie 2019 și până în dimineața zilei de marți, 18 iunie 2019, la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” pacienții vor fi consultați de medicii de gardă, urmând să funcționeze atât linia de gardă pentru secția de pneumologie cât și cea aferentă chirurgiei toracice.

În cadrul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase cei care vor consulta pacienții vor fi medicii de gardă, iar la nivelul Spitalului Clinic de Recuperare vor funcționa patru linii de gardă pentru secțiile cardiologie, neurologie, terapie intensivă și chirurgie plastică, ortopedie.

De asemenea, Centrul de Permanență situat pe Aleea Băița va funcționa în regim de 24 de ore din 24.

Articolul precedentPeste 4.400 de elevi din judeţul Cluj susţin Evaluarea Naţională care începe marţi, 18 iunie 2019
Articolul următorCarduri contactless de transport şi pentru studenţii UMF