Caz hilar într-un mijloc de transport public din Cluj-Napoca. Deși are una dintre cele mai moderne flote de autobuze din România, Compania de Transport Public din Cluj-Napoca (CTPCN) mai are de lucru cu angajații, care au reușit să amendeze o pisică pentru că nu avea bilet de călătorie.

Stăpâna felinei s-a arătat consternată de situație, cu atât mai mult cu cât animalul era transportat în cușcă, iar aceasta nu ocupa un loc pe scaun. Totuși, amenda în cuantum de 35 de lei a fost plătită.

”Am dus din nou pisicuta cu piciorul fracturat cu deplasare la rebandajat si am luat autobusul. Pisica o duc intotdeauna in cusca transportoare tipica, legala pentru siguranta ei si am fost amendata cu 35 lei pe loc ca in orasul Cluj nu e voie cu pisici pe autobuz. Normal ca am vociferat ca este egal transportul in cusca, nu au putut sa imi arate nici temeiul legal, singurul argument a fost ca nu e caine! DECI… vara nu-i ca iarna… doar cainii pot circula in autobus !!! Trebuia sa ajung la serviciu asa ca am platit si fuga la serviciu si veterinar. Credeti ca este normal acest fapt? Iubesc si cainii, dar peste tot transportul in cusca e legal. NU E NORMAL ce s-a intamplat astazi.Cei de la transportul in comun asa isi fac salariile? Deci daca duci de ex. un porumbel inchis in cutie pe autobuz sa te amendeze? Totusi nimeni din ”forurile decizionale” nu mai gandeste, ca de a avea inima…”, adeclarat stăpâna, potrivit Știri de Cluj.

Potrivit regulamentului aprobat de Primăria Municipiului Cluj-Napoca, în autobuze au voie câinii de talie mică, însă nu este specificat ce trebuie să facă ce care dețin alte animale mici, cum este cazul pisicilor.

Articolul precedentUn deputat USR, supărat că Electric Castle a refuzat campania „Fără penali”
Articolul următorVIDEO| O mașină s-a făcut scrum pe centura Apahida