Cel mai mare concert pentru copii din lume va avea loc la Cluj-Napoca în cadrul evenimentului Zilele Clujului.

Zilele Clujului sunt menite să unească, să creeze legături, deoarece „unde-i unul, nu-i putere”. Astfel, festivalul reprezintă un îndemn la consolidarea legăturilor dintre clujeni și crearea de noi conexiuni, prin apropierea ce o generează emoțiile trăite pe tot parcursul lui. „Hai să dăm mână cu mână” este îndemnul ediției 2018, dedicată Centenarului Marii Uniri.

Ediția a VIII a Zilelor Clujului, primul festival de mare amploare din an ce are loc la Cluj-Napoca, continuă vineri, 18 mai 2018, cu o varietate largă de evenimente și activități în zeci de locuri din oraș.

Spectacol cu 1000 de elevi

Cel mai mare concert pentru copii din lume, pentru orchestră și tuburi de percuție, va avea loc în seara de vineri, ora 18:00. Pentru acest spectacol s-au pregătit 1000 de elevi din 21 de școli clujene, care vor oferi un moment inedit cu ocazia Anului Centenar, alături de orchestra simfonică „Young Famous Orchestra”, dirijată de Vladimir Agachi. Rapsodia Copiilor este al V-lea proiect de construcție comunitară desfășurat în municipiul Cluj-Napoca oferit de Transylvania-College. Proiectul este coordonat de prof. Anamaria Eli, împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca.

 

Articolul precedentGALERIE FOTO. Drumul spre Aeroportul militar de la Luna, în reparații
Articolul următorProfil psihologic în cinci minute. Aplicația inovatoare prezentată la Cluj