Pe drumul județean DJ 150A, pe sectorul cuprins între drumul național DN 15 și Aeroportul militar din localitatea Luna au fost demarate lucrări de întreținere care se vor finaliza prin așternerea de covor asfaltic.

Aeroportul militar, un obiectiv strategic

„Îmbunătățirea infrastructurii acestui drum județean are o importanță aparte având în vedere faptul că Aeroportul militar din localitatea Luna reprezintă un obiectiv strategic, utilizat inclusiv în operațiuni cu participare NATO”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Lucrările vizează un tronson de drum în lungime de 2,6 kilometri, între kilometrul 0+000 și kilometrul 2+600. Până în această fază a lucrărilor a fost deja asfaltat un sector de drum în lungime de aproximativ 1,5 kilometri, pe ambele sensuri de circulație, după ce, în prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare constând în plombări cu beton asfaltic și burdușiri.

Pentru finalizarea completă a proiectului urmează să se execute și lucrări de aducere la profil și completare a acostamentelor, de curățare a șanțurilor și rigolelor și de desfundare a podețelor.

Articolul precedentGALERIE FOTO. Exercițiu de salvare în Cheile Turzii
Articolul următorClujul stabilește un nou record