Începând cu 27 octombrie 2018, compania Wizz Air renunţă la ruta București – Cluj-Napoca.

Ruta a fost inaugurată pe 22 iulie 2016, fiind un concurent serios pentru TAROM și Blue Air. În acest moment, Wizz Air are 6 zboruri pe săptămână între București și Cluj-Napoca, iar tarifele sunt foarte bune: preţul unui bilet începe de la 39 lei/segment.

Ca o practică normală în industria aviatică, frecvențele de zbor se modifică în funcție de sezon și de performnața rutelor. Wizz Air monitorizează în mod constant performanțele rutelor sale pentru a permite celor mai populare servicii să aibă cele mai mici prețuri posibile.

Cursa București – Cluj-Napoca va fi întreruptă după data de 26 octombrie, deoarece nu a funcționat potrivit așteptărilor noastre și, prin urmare, rețeaua Wizz Air din România trebuie optimizată. Capacitatea suplimentară va fi alocată altor rute în următoarea perioadă.

Pasagerii afectați de această decizie vor fi informați și li se oferă posibilitatea reprogramării gratuite pe zborurile alternative Wizz, rambursarea integrală a biletelor plătite sau li se oferă 120% credit din rezervarea originală în contul WIzz.” se arata într-o informare transmisă de compania Wizz Air, potrivit site-ului de profil airlinestravel.ro.

Articolul precedentTranzacţie importantă pe piaţa IT din Cluj: AROBS Transilvania Software a preluat firma care deține alarma.ro
Articolul următorFOTO | Primăria Cluj-Napoca cumpără 22 de tramvaie noi, produse la Arad