Cosmin Contra, antrenorul naționalei de fotbal a României, a fost titular în partida pe care Generația de Aur a jucat-o cu Legendele Barcelonei, el explicând după meci că își dorește ca și actuala echipă tricoloră să aibă performanțe cel puțin apropiate de cele ale Generației de Aur.

Contra a început ca titular meciul de pe Cluj Arena, însă echipa Generației de Aur a pierdut cu 0-2.

„Se simt anii trecuți, dar Barcelona joacă foarte multe meciuri demonstrative și e invitată peste tot în lume. Fac și câte două antrenamente săptămânal, au plan de pregătire, au preparator fizic, în timp ce noi ne vedem o dată la ceva timp și facem o mișcare împreună. S-a văzut diferența de ritm de joc și de formă fizică”, a declarat Cosmin Contra.

Antrenorul Naționalei a vorbit despre diferențele dintre echipa pe care o conduce în prezent și cea a Generației de Aur, Contra explicând că problema actualei generații este legată și de faptul că nu mai există jucători români la echipele de top ale Europei.

„Sperăm ca generația aceasta pe care o conduc să se ridice la nivelul altor generații bune de dinaintea ei. Generația de Aur a fost o generație în care jucătorii jucau la echipe de top, iar plusul acesta se vede. În generația actuală avem foarte puțini jucători care joacă la echipe de top și asta se cam vede. Dar cred că de când sunt eu la națională am făcut o schimbare, drumul este ascendent și sper ca la începutul Ligii Națiunilor să fim inspirați și să aducem bucurie suporterilor”.

 

 

Articolul precedentVIDEO| Gică Hagi: „Toți ne dorim o națională competitivă. Trebuie să începem să muncim”
Articolul următorFiliala Cluj a Asociației Magistraților din România s-a dizolvat după o demisie în masă