Culiţă Sterp se afla şi sub influenţa drogurilor în momentul în care a produs accidentul din Cluj-Napoca. Anchetatorii au extins urmărirea penală pentru conducere sub influenţa drogurilor.

„Cu privire la evenimentul rutier produs la data 17 noiembrie , în jurul orei 02.00, în centrul municipiul Cluj-Napoca, în care au fost implicate două autoturisme, Compartimentul de Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive„, a transmis IPJ Cluj.

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentA fost lansat aftermovie-ul UNTOLD 2022
Articolul următorPMP susține demersul inițiat de USR și de Forța Dreptei, de atacare la CCR a modificărilor aduse Codului Fiscal