CFR s-a mișcat repede după despărțirea de Petrescu! Noul antrenor al clujenilor va fi Edi Iordănescu, după cum a aflat realitateasportiva.net.

Surse apropiate clubului din Cluj spun că fostul antrenor al Astrei Giurgiu vine în Ardeal împreună cu Narcis Răducan, cel care va fi noul președinte al grupării din Gruia. De altfel, conform acelorași surse, venirea lui Narcis Răducan în conducerea clubului a fost condiția principală a lui Iordănescu pentru a semna cu noua campioană a României. Cei doi au lucrat împreună la Pandurii Târgu Jiu.  Cu o experiență deja mare în funcții importante, fostul mijlocaș al Stelei are o relație excelentă cu șefii de la CFR Cluj.

Mureșan pleacă de la CFR

Narcis Răducan este cel care a intermediat sosirea lui Edi Iordănescu la CFR, ambiția clujenilor fiind acum să ajungă în grupele Ligii Campionilor, chiar și fără Dan Petrescu.

Mai mult, CFR Cluj se va despărți și de Iuliu Mureșan, iar cuplul Iordănescu-Răducan va avea putere totală de decizie în club.

Iordănescu, acesta le-a mai antrenat pe Steaua (interimar), FC Vaslui (asistent), ASA Tg. Mureş, Pandurii şi ȚSKA Sofia. Până în aprilie 2018 a fost antrenorul Astrei Giurgiu.

Articolul precedentGică Popescu, despre meciul Legendelor de la Cluj: „Nu va fi ușor pentru Barcelona”
Articolul următorVIDEO | Accident în Gherla! Tată şi fiică loviţi de maşină pe trecerea de pietoni