Universitatea Babeș-Bolyai, prin Organizația Studenților pentru Natură, vă invită să luați parte, în perioada 31 octombrie – 4 noiembrie, la evenimentele publice desfășurate în cadrul festivalului de știință „SciFest Cluj-Napoca – The science of things”.

Proiectul este realizat în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj, Facultatea de Biologie și Geologie a UBB și Asociația Studenților Fizicieni din Universitatea Babeș-Bolyai.

SciFest Cluj-Napoca – The science of things este un eveniment dedicat promovării științei ca pilon al consolidării educației și dezvoltării societății prin direcționarea mentalității spre inovare, scopul acestuia fiind de portretizare a științei într-un mod util și distractiv în rândul comunității clujene.

Principalele obiective vizează promovarea și punerea în valoare a sinergiei sectoarelor cultural, educațional și de cercetare, creșterea nivelului de informare a comunității cu privire la valorile științei, artei și istoriei naționale, prin organizarea unui eveniment menit să transmită informațiile științifice într-un mod distractiv și pe înțelesul tuturor și elaborarea unor publicații proprii cu valență educațională.

Programul festivalului poate fi vizualizat aici: https://news.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/2018/10/Program-SciFest-2.pdf.

Articolul precedentFOTO | Ample lucrări de întreţinere pe drumul județean Filea de Jos – Filea de Sus – Săcel
Articolul următorAtelier de creare de conţinut la Facultatea de Istorie şi Filosofie a UBB