Localitatea Chinteni se află la mai puțin de 15 kilometri de centrul Clujului și până de curând era o zonă în care nu existau nici măcar drumuri bine asfaltate sau canalizare. În mai puțin de doi ani însă, aici ar trebui să apară un aquapark de 6,6 hectare, în urma unei investiții de peste 20 de milioane de euro.

„În lotul respectiv avem de fapt 100 de hectare de teren din care am luat în primă etapă această suprafață de 6,6 hectare. Pe restul terenului avem ca plan de dezvoltare un centru spa și pentru perioada de iarnă, dar e o discuție de viitor. Momentan în acest mandat ne axăm pe construirea acestui aquapark”, a spus Lucia Suciu, primarul comunei Chinteni, citată de Transilvania Reporter.

În acest moment, studiul de fezabilitate a fost încheiat, astfel că firma proiectantă a făcut publice mai multe simulări realizate pe calculator.

În proiectul de 20 de milioane de euro este prevăzută și amenajarea Lacului Chinteni unde, spune primarul comunei, se va putea practica pescuitul sportiv și vor exista hidrobiciclete.

Articolul precedentFOTO | Poliţiştii clujeni au organizat o serie de activităţi, de Ziua Copilului
Articolul următorVIDEO| Fanny Ardant, la TIFF: „Îmi plăcea mult Olga Tudorache”