Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea au anuntat la Bruxelles un parteneriat cu Comisia de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din cadrul Parlamentului European, care vizează informarea și conștientizarea publicul tânăr asupra reciclării deșeurilor, a economiei circulare și implicit a colectării selective.

Obiectivul principal al acestui parteneriat este de a lucra împreună pentru ca UNTOLD să devină un festival 100% sustenabil și verde. După cele 3 ediții, UNTOLD este deja un model de bune practici pentru industria de evenimente din România, dar și din străinătate, iar din acest motiv, organizatorii festivalului își propun să deruleze în perioada imediat următoare o serie de acțiuni de conștientizare a tinerilor asupra reciclării și a impactului plasticului asupra mediului, transformând UNTOLD și NEVERSEA în modele de festivaluri orientate către sustenabilitatea mediului înconjurător.

La conferința de presă de lansare a parteneriatului au participat reprezentanții UNTOLD: Bogdan Buta, Edy Chereji și Bogdan Rădulescu, Președintele Comisiei pentru Mediu, Sănătate Publică și Siguranță Alimentară din cadrul Parlamentului European, Adina Vălean și europarlamentarul belgian, Ivo Belet.

Mai multe informații găsiți în comunicatul de presă atașat. Am atașat și câteva poze de la conferința de presă care a avut loc la Parlamentul European.

Articolul precedentFOTO | Un clujean riscă să ajungă după gratii după ce a furat mai multe oglinzi auto
Articolul următorVIDEO| Autostrada Sebeș-Turda, „deblocată” după demolarea unei case aflate pe traseu