Un nou caz de Coronavirus, al patrulea al zilei, a fost depistat la Galați. În acest moment am ajuns la 13 cazuri de infectări cu coronavirus. Este vorba despre un barbat în vârstă de 72 de ani, venit din zona Lombardia, Italia. El a venit în țară în data de 29 februarie însă a dezvoltat simptomatologie abia în data de 6 martie atunci când a fost transportat cu izoleta la spital anunţă Gupul de Comunicare Strategică.

Un caz privește o tânără de 15 ani din Timișoara, care studiază în aceeași unitate de învățământ cu ceilalți doi tineri de 16 ani din Timișoara, dar într-o altă clasă. Tânăra de 15 ani s-a prezentat în cursul zilei de ieri la Spitalul de copii din Timișoara, prezentând simptome de febră și tuse și luându-se decizia internării și prelevării de probe la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara. În prezent, starea sa de sănătate este ameliorată, fără febră.

Al doilea caz este al unei fete de 16 ani din Hunedoara, care a călătorit în același avion în imediata proximitate a bărbatului de 40 de ani din Hunedoara, confirmat în cursul zilei de ieri cu infecție cu noul coronavirus (COVID-19). Tânăra de 16 ani este asimptomatică și va fi internată la Spitalul de boli infecțioase din Timișoara.

Al treilea caz este al unui bărbat din București, în vârstă de 49 de ani, care s-a întors recent din Italia, zona Roma. Este primul caz în care simptomele pacientului sunt ceva mai accentuate. El a fost mutat la Institutul Matei Balș într-o cameră specială.

Articolul precedentCoronavirus în București – Bărbat de 49 de ani – Cazul numărul 12 în România
Articolul următorLA MULȚI ANI, DE 8 MARTIE!