Peste 100 de jucători de tenis din România și din alte 12 țări participă în perioada 11-18 august la turneul AEGON Junior Cup 2018, un turneu ITF grade 5 organizat de către complexul sportiv Winners Sports Club din Cluj-Napoca.

110 juniori, fete și băieți, vor reprezenta 13 țări la ediția din 2018 a ITF Aegon Open 2018, ediție destinață sportivilor cu vârste mai mici de 18 ani. Australia, Marea Britanie, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, SUA, Belgia, Olanda, Canada, Turcia și, evident, România sunt țările din care provin tinerii jucătorii de tenis care își vor disputa medaliile și premiile puse în joc, partidele urmând să se desfășoare pe terenurile de zgură din cadrul complexului Winners Sports Club.

„După 12 ani în care turneul a fost unul de tip futures, ne-am hotărât să dăm șansă mai mare tinerilor jucători români, deoarece am observat în ultimii ani că numărul lor era destul de redus. Pentru această primă ediție ne bucurăm de un număr mare de participanți, dintre care foarte mulți sunt jucători români. Ne dorim ca, în viitor, să creștem valoarea acestui turneu”, a declarat directorul turneului, Adrian Szabo.

Articolul precedentBărbat omorât în bătaie pe terasa unui bar! Agresorul a fost arestat
Articolul următorZeci de mii de credincioşi sunt aşteptaţi la Mănăstirea Nicula cu ocazia sărbătorii „Adormirea Maicii Domnului”