Prima școală gratuită de DJ din România se deschide la Cluj-Napoca în perioada 1-5 mai.

Organizator al cursurilor, care se vor ține la Form Space, este Agenţia Open(owpn).

Cursurile sunt destinate tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani. Cei pasionați de muzică nu trebuie decât să completeze fromularul pe care îl regăsesc pe link-ul  http://owpn.space/school/.

Pentru că a fi DJ înseamnă mai mult decât partea tehnică, vom vorbi și despre pasiune, inteligență emoțională, dezvoltarea empatiei și a muncii în echipă, promit organizatorii. În total, 30 de tineri vor avea oportunitatea de a-și descoperi și dezvolta abilități pe care nu le pot învăța la școală sau dintr-un tutorial de pe internet.

Form Space se va trasforma din locul unde sute de oameni merg la party, în cea mai non-conformistă școală. Timp de patru zile poți avea materia care nu intră, încă, în curricula școlară și cei mai neobișnuiți profesori. De la artiști care urcă pe scenele mari din România în față a sute și mii de oameni, până la persoane cu o bogată experiență în domeniul evenimentelor.

„Toate costurile evenimentului, inclusiv transport, cazare și masă, vor fi suportate de către noi și partenerii noștri. Ne dorim astfel să oferim șansa unor tineri să experimenteze și să învețe tehnici și practici din experiențele invitaților și să aibă posibilitatea să mixeze pe aparate profesionale”, mai precizează organizatorii.

Participanții îi vor avea drept profesori pe Argatu’, DJ Shiver, DJ Wicked, Dora Pop, Horace Dan D, IV-IN, Marius Mariș si Slim Rocka.

 

 

 

SURSĂfoto: http://houseofjneiro.blogspot.com
Articolul precedentPeste 70 de incendii de vegetație, în ultima săptămână, la Cluj
Articolul următorUBB, în clasamentul The Times Higher Education University Impact Rankings