120 de copii instituționalizați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Cluj au sărbătorit Ziua Copilului în caiace colorate, într-un cadru natural minunat al lacului Gilău.

Asociația Caiac Smile, în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecție a Copilului Cluj, Administrația Bazinală de Apă Someș- Tisa și Primăria comunei Gilău a adus zâmbete pe chipurile acestor copii, organizând activități sportive în caiace și multă distracție.

Peisajul Lacului Gilău completat de caiacele plutind pe apă a prins culoare, iar bucuria copiilor a răsunat împrejur.

Cred cu tărie și am demostrat că acest sport practicat în natură cu caiacul reprezintă terapie atât fizică cât și psihică pentru îmbunătățirea calității vieții, ce contribuie la procesul de incluziune socială și la creșterea stimei de sine în rândul persoanelor cu dizabilități și al copiilor proveniți din mediile defavorizate„, a transmis Administrația Bazinală de Apă Someș-Tisa.

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj

Articolul precedentCULISELE STATULUI PARALEL. Afacerile cu terenuri, apanajul oamenilor care se învârt în statul paralel. Chiar și cu decizie de la CEDO, un om nu-și poate recupera bunul
Articolul următorUBB rămâne, pentru al șaselea an consecutiv, cea mai reprezentativă universitate din țară în cercetarea științifică evaluată global în clasamentul internațional Leiden