Ioan Mircea Rus este noul șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj, el fiind împuternicit cu această funcție de către Ministerul Afacerilor Interne. Astfel, el în va înlocui pe Ciprian Miron, care a „picat” concursul organizat în 2017, după ce a luat abia nota 5.

”Prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 20 iulie a.c., comisarul-șef de poliție Rus Mircea Ioan a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj. Prin dispoziția inspectorului general al Poliției Române, cu data de 20 iulie a.c., comisarul-șef de poliție Graur Daniel Sorin a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Cluj”, se arată într-un comunicat.

Ioan Mircea Rus provine din IPJ Cluj și a condus anterior Biroul de Inbestigații Criminale din cadrul instituției. El îl înlocuiește pe Ciprian Miron, cel care a picat concursul organizat anul trecut. La acea vreme, postul său a fost preluat de către Constantin Ilea, implicat într-un scandal cel puțin ciudat: el deținea o mașină declartă furată, însă a explicat ulterior că nu știa de proveniența autoturismului.

Articolul precedentPeste 1000 de cărți poștale din Clujul secolului 20, expuse la Muzeul Etnografic
Articolul următor44.000 de petrecăreți în ziua a treia de la Electric Castle