Record pe piața imobiliară din Cluj: un proprietar de vilă cere nu mai puțin de 2,2 milioane de euro plus TVA pe proprietatea sa, scrie actualdecluj.ro. O vilă din cartierul Borhanci a fost scoasă la vânzare pentru prețul de 2,2 milioane de euro plus TVA, deci în total aproximativ 2,75 milioane de euro.

Prețul pe metru pătrat – peste 4.000 de euro.

Locuința are infrastructură, se întinde pe două niveluri, are o suprafață utilă de 539 metri pătrați pe o suprafață totală de teren de 5.800 metri pătrați, și e o construcție nouă, finalizată în 2016.

„Arhitectul Voicu Bozac împreună cu proprietarul au gândit o locuință extrem de funcțională, modernă, cu un exterior minimalist, terase generoase, elemente de design futurist, iluminat ambiental de cea mai bună calitate, fațade ventilate și garaj. Casa este dotată cu tehnologie de ultimă oră ce se aliniază cu succes ultimelor trend-uri în design și tehnologie, iar finisajele, corpurile de iluminat și elementele de mobilier sunt achiziționate de la companii renumite în lumea designului de interior”, spune cea care intermediază vânzarea locuinței.

Conceptul de „casă inteligentă” a fost implementat cu succes în această locuință, tehnologia „smart” permițând controlarea tuturor sistemelor din interiorul și exteriorul casei de pe telefon sau tableta.

Articolul precedentVIDEO | Peste 100 de persoane din zona Dejului au plecat în această dimineaţă la mitingul PSD de la Bucureşti
Articolul următorRectorul UBB va primi titlul de cetățean de onoare al Bucureștiului