Aproximativ 130 de persoane din Dej şi comunele limitrofe au pornit în această dimineaţă spre Bucureşti, pentru a participa la mitingul organizat de PSD în această seară în Piaţa Victoriei.

Susţinătorii PSD din Dej s-au îmbarcat în două autocare şi au pornit spre Capitală din zona Sălii Sporturilor. Primarul Dejului, Costan Morar, cel care s-a ocupat de deplasarea la protest, a declarat că primarii şi consilierii locali PSD din zona au contribuit cu bani pentru a fi acoperite costurile cu transportul, apă şi mâncarea.

Mergem la Bucureşti pentru a participa la mitingul PSD. Noi ne dorim normalitatatea, dorim să se schimbe ceva în această ţară, astfel încât să fie respectate drepturile fundamentale ale cetăţeanului.

Noi dorim să nu mai fie un stat justiţiar, dorim acest lucru, dorim o normalitate la nivel naţional.

Nu dorim o dispută între liderii politici, dorim să se pună în prim plan interesul naţional, interesul ţării noastre. Facem acest miting paşnic, eu sunt de 10 ani ani primar, dar nu am particpat niciodată la un miting. Acum îmi doresc să particip împreună cu membrii PSD din Dej şi zonele limitrofe”, a declarat primarul Costan Morar înainte de plecare.

sursa: Dejeanul.ro

Articolul precedentHalep joacă finala în Cluj. Partida de la Roland Garros, proiectată în Piața Unirii
Articolul următorO casă inteligentă din Cluj bate recordul de preț: 2,75 milioane de euro