Academia Sunetelor va avea loc duminică, 3 noiembrie 2019, la Auditorium Maximum și îl aduce ca invitat special pe Paul André Bempéchat, solist și profesor de pian la Harvard University.

Paul-André Bempéchat este renumit pentru interpretările sale din First Viennese School, Brahms, Schumann și Chopin. De-a lungul carierei sale, Paul-André Bempéchat a avut apariții majore în întreaga Europă, la Konzerthaus Berlin, Babican Centre London sau Filarmonica din Meiningen, Stockholm, Helsinki, Rotterdam și Belgrad. Acesta se află la prima sa vizită în Cluj-Napoca și la a doua în România.

Proiectul cultural este iniţiat de către dirijorul și fondatorul Vladimir Agachi împreună cu Young Famous Orchestra.

Young Famous se află la cel de-al 16-al concept reinventat de muzică clasică, sub  îndrumarea lui Vladimir Agachi, a cărui carieră este marcată de perfecționarea la Staatsoper Berlin alături de Daniel Barenboim, unul cei mai mari dirjori ai lumii.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și a Universității Babeș-Bolyai, iar biletele pot fi achiziţionate de pe eventbook.ro și în rețeaua Humanitas.

 

Articolul precedentRezultate remarcabile ale studenților UBB la concursul internațional de programare  „International Collegiate Programming Contest”
Articolul următorUn pădurar din județul Cluj a încercat să mituiască un poliţist! I-a oferit lemne şi bani