Academia Sunetelor va avea loc duminică, 3 noiembrie 2019, la Auditorium Maximum și îl aduce ca invitat special pe Paul André Bempéchat, solist și profesor de pian la Harvard University.

Paul-André Bempéchat este renumit pentru interpretările sale din First Viennese School, Brahms, Schumann și Chopin. De-a lungul carierei sale, Paul-André Bempéchat a avut apariții majore în întreaga Europă, la Konzerthaus Berlin, Babican Centre London sau Filarmonica din Meiningen, Stockholm, Helsinki, Rotterdam și Belgrad. Acesta se află la prima sa vizită în Cluj-Napoca și la a doua în România.

Proiectul cultural este iniţiat de către dirijorul și fondatorul Vladimir Agachi împreună cu Young Famous Orchestra.

Young Famous se află la cel de-al 16-al concept reinventat de muzică clasică, sub  îndrumarea lui Vladimir Agachi, a cărui carieră este marcată de perfecționarea la Staatsoper Berlin alături de Daniel Barenboim, unul cei mai mari dirjori ai lumii.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și a Universității Babeș-Bolyai, iar biletele pot fi achiziţionate de pe eventbook.ro și în rețeaua Humanitas.