Peste 7.000 de copii și tineri din corurile și ansamblurile Programului Național Cantus Mundi se vor reuni, sâmbătă, în toată țara sub sloganul „Dăruiește naturii din energia ta!” și vor marca Ora Pământului prin concerte și evenimente muzicale.

 

A 15-a ediție sărbătorită la nivel mondial și a șasea în care Cantus Mundi se alătură proiectului Ora Pământului va avea loc pe 26 martie 2022.

Programul Național Cantus Mundi va desfășura simultan activități în 54 de localități din 30 de județe și București: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj, Constanța, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iași, Ilfov, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sibiu, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea, Vrancea și Vaslui.

La ora 20:30, aparatele electrice vor fi deconectate, lumina va fi stinsă pentru o oră, iar copiii alături de părinții și prietenii lor vor cânta în spații publice, parcuri, piețe sau în fața școlilor din toată țara, pentru sănătatea pământului și a mediului, precum și împotiva extra-consumului care secătuiește planeta.

Articolul precedentInvestiţie de 35 de milioane de euro la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca
Articolul următorVeste bună pentru traficanți: infracțiunea de contrabandă, dezincriminată de CCR!