Producătorul clujean și cel mai mare producător român de cosmetice, este dublu câștigător în cadrul competiției Progresiv Awards desfășurată pe 14 martie.

Finaliștii au fost selectați de către Consiliul de Specialiști Progresiv Awards 2019 din care fac parte 11 profesioniști din FMCG și nu numai, dintr-un total de 296 nominalizari si auto-nominalizari înscrise.

Compania Farmec a fost laureată a categoriei „Best New Non-Food Product” pentru al doilea an consecutiv, pentru gama Aslavital Mineralactiv. De asemenea, Mircea Turdean, CEO Farmec, a fost desemnat „Best Manager of the Year”. Mircea Turdean a început să lucreze în companie în urmă cu 25 de ani, în cadrul departamentului de cercetare. Pe parcursul anilor petrecuți în cadrul Farmec și-a construit o experiență complexă, deținând mai multe funcții în secțiile de cercetare, producție, dezvoltare. A preluat conducerea Farmec de la tatăl său, Liviu Turdean, și a continuat în forță planurile de expansiune și premierele Farmec.

În cadrul competiției Progresiv Awards, publicația Magazinul Progresiv premiază managerii, organizațiile, brandurile și proiectele de succes din domeniul FMCG, care setează trenduri și contribuie la dezvoltarea industriei.

Farmec S.A. Cluj-Napoca – cel mai mare producător de cosmetice cu capital 100% românesc este un brand emblemă pentru România. Portofoliul companiei impresionează o lume întreagă prin produse moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are certificare internaţională GMP și comercializează produsele din portofoliu în aproximativ 30 țări.

În martie 2019, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara şi 18 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București (5 magazine), Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea şi Râmnicu Vâlcea.

 

Articolul precedentUltimele înscrieri ale cineaștilor pentru Bursa „Alex. Leo Șerban”, acordată de Conceptual Lab
Articolul următorColectare selectivă a deșeurilor electrice și electronice, la UBB